PENNUT & YHTEISTYÖ

PENTUSEIKKAILU

Seikkailui sisältää erilaisia rohkeutta, itsevarmuutta, yhteistyötä ja optimistista elämänasennetta vahvistavia tehtävärasteja esim. tasapainorata, älypeli, rohkeushaaste, muistipeli, hajuviidakko, pallomeri. Tehtävät vaihtelevat seikkailuissa; osa voi olla samoja, osa erilaisia.

Erilaiset alustat, kivat puuhat ja uudet härvelit aktivoivat pentua lajinomaisella tavalla sekä valmistavat maailman tarjoamiin elämyksiin ja tuleviin koiraharrastuksiin. Pennut työskentelevät tilassa yhtä aikaa, jokainen omalla tehtävärastillaan oman ohjaajansa kanssa.

• LA 28.5. klo 12 alkaen
  • KENELLE? Kaikille pennuille, erityisesti 2-6 kk ikäisille.
  • KESTO? 30 min / ryhmä
  • MISSÄ? Pärnävaaran koiraurheilukeskus
  • HINTA? 20€ / pentu

HARRASTUSTEN IHMEELLINEN MAAILMA

Kurssilla tutustutaan pennun kanssa nenätyöskentelyyn, agilityyn, tottelevaisuuskoulutukseen ja jumppatemppuihin positiivisen vahvistamisen & innostavien koulutuspelien avulla. Kurssilla saat vinkkejä pennun aktivointiin ja virikkeellistämiseen sekä pohjataitoja erilaisia harrastuksia ajatellen.

• Joka toinen perjantai klo 16:30-17:10
  • Kurssi: 29.4., 13.5., 27.5. & 10.6. TÄYNNÄ
  • Hinta: 80€ / kurssi (sis. alv 24%)
  • Paikka: Pärnävaaran koiraurheilukeskus

Tervetuloa löytämään yhteinen huvitus pennun kanssa!

RENNOT LENKIT

Kurssilla harjoitellaan erilaisia helposti toteutettavia pelejä, joiden avulla vahvistat yhteistyötä ja luopumisen taitoa. Pelien avulla koirasi oppii keskittymään sinuun ja jättämään huomiotta ympäristön houkutukset. Kurssi sopii kaikenikäisille koirille ja koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen keinoin. Kurssilla koirat työskentelevät tilassa yhtäaikaa ilman näköyhteyttä toisiinsa.

Kurssilla opit

• opettamaan koirallesi rauhallisen tavan suhtautua ympäristöön,
  • vahvistamaan sinun ja koirasi välistä yhteistyötä sekä
  • opettamaan koirasi olemaan välittämättä ympäristön häiriöistä.

Haluatko, että vastaantulijoiden haukkumisen ja oravien perään säntäilyn sijaan koirasi haluaa valita sinut ja sinun seurasi? Haluatko olla koirasi ykkösjuttu? Jos vastauksesi on kyllä, tämä kurssi on sinua varten!

• Joka toinen perjantai klo 17:15-17:55
  • Kurssi: 29.4., 13.5., 27.5. & 10.6. TÄYNNÄ
  • Hinta: 80 € / kurssi (sis. alv 24%)
  • Paikka: Pärnävaaran koiraurheilukeskus

JUMPPA & DOBO®

JUMPPA

Nelijalkaisen omissa jumppaharjoituksissa hyödynnetään palloja, puolipalloja, tasapainotyynyjä, tikkaita, kavaletteja, tasapainoluita ja muita tasapainoa ja ketteryyttä kehittäviä leikkikaluja kuten pallomeri ja vahvistetaan syviä lihaksia, kehonhallintaa ja ketteryyttä.

Sopii kaikenikäisille ja -tasoisille terveille koirille. Treeneissä edetään koiran ikä & taso huomioiden ja koiran ehdoilla positiivisesti vahvistaen.

DOBO

Koiran ja ohjaajan yhteinen liikuntaharrastus, tunnilla jumppaavat molemmat! DOBO kehittää syviä lihaksia, tasapainoa, ketteryyttä ja notkeutta sekä parantaa koirakon yhteistyötä.

DOBO sopii kaikille terveille koirille ja ohjaajille lajiin tutustujista jo aiemmin harrastaneisiin. Hauskoja harjoituksia tehdään molempien lähtötaso huomioiden ja edetään koiran ehdoilla positiivisesti vahvistaen.

HAJUTYÖSKENTELY

HAJUTYÖSKENTELY MINIKURSSI tai TYÖPAJA

Kurssilla opetetaan koiralle etsimisen alkeet ohjaajan valitseman kohdehajun (kanttarelli, tee, eukalyptus jne.) tai kouluttajalta saadun hajun avulla. Koira oppii mielenkiinnon hajua kohtaa, etsimisen ja ilmaisun tavoitteena koiran virikkeellistäminen & yhteinen puuhastelu. Kurssille voi myös osallistua etänä.

VERIJÄLKI TYÖPAJA

Työpajassa opetetaan koiralle verijäljestyksen riemu ja ohjaaja oppii tekemään erilaisia harjoitusjälkiä olipa tavoitteena sitten yhteinen puuhastelu tai metsästyskoirien jäljestyskokeet.

Seuraavat mejäilyt 2022.

JÄLJESTYS ETÄKURSSI

Kurssilla opetetaan koiralle ihmisen jäljestäminen kovilla alustoilla sekä jäljeltä löytyvien esineiden ilmaisu tavoitteena koiran virikkeellistäminen & yhteinen puuhastelu.

YKSÄRIT

Saat yksityiskoulutusta joko itsellesi tai kokoamallesi ryhmälle. Sisältönä voi olla esimerkiksi agility, hoopers, DOBO, jumppa, pennut, mejä, aktivointi, nosework, do as I do tai erilaiset teemakoulutukset.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopiva paketti!

Yksityiskoulutukset:

• Yksityistunti peruskoulutusta tai lajiharjoittelua (45 min) 59€ (sis. alv 24%)
    • Ongelmakoirakoulutus - ota yhteyttä, niin katsotaan kokonaisuus ja kustannukset
    • Lisäksi mahdollinen hallivuokra
    • Lisäksi km-korvaus 0,46€/km

Ryhmäkoulutukset (3 hlö tai enemmän):

• Ryhmätunti (60 min)  20€/ koira (sis. alv 24%)
    • Lisäksi mahdollinen hallivuokra
    • Lisäksi km-korvaus 0,46€/km

DO AS I DO

TEE KUTEN TEEN

Sosiaalisen oppimisen kurssilla koirasi oppii matkimaan sinua!

• Tulossa kiinnostuksen mukaan!

Kurssilla opit opettamaan koiralllesi matkimissäännön, matkimissäännön yleistämisen ja uusien temppujen  opettamisen matkimisen avulla. Matkiminen on hauskaa, sen avulla voidaan opettaa nopeasti monimutkaisiakin käytösketjuja sekä lisäksi harjoittelu vahvistaa ohjaajan ja koiran suhdetta.

Kurssi sopii aikuisille koirille. Kurssilla käytettävät opetusmenetelmät perustuvat positiiviseen vahvistamiseen. Tervetuloa mukaa!

SISUKAS kirppusirkus on paikka, jossa asiakkaat voivat ostaa / myydä / vaihtaa / lahjoittaa yksittäisiä SISUKAS-treenejä. Liity siis ryhmään!