PENNUT & YHTEISTYÖ

PENTUSEIKKAILU

Seikkailui sisältää erilaisia rohkeutta, itsevarmuutta, yhteistyötä ja optimistista elämänasennetta vahvistavia tehtävärasteja esim. tasapainorata, älypeli, rohkeushaaste, muistipeli, hajuviidakko, pallomeri. Tehtävät vaihtelevat seikkailuissa; osa voi olla samoja, osa erilaisia.

Erilaiset alustat, kivat puuhat ja uudet härvelit aktivoivat pentua lajinomaisella tavalla sekä valmistavat maailman tarjoamiin elämyksiin ja tuleviin koiraharrastuksiin. Pennut työskentelevät tilassa yhtä aikaa, jokainen omalla tehtävärastillaan oman ohjaajansa kanssa.

• LA 21.1. klo 14.30 alkaen TÄYNNÄ
  • Sopii kaikille pennuille, erityisesti 2-6 kk ikäisille.
  • Kesto 30 min / ryhmä
  • Paikka: Pärnävaaran koiraurheilukeskus
  • Hinta: 20€ / pentu (sis. alv 24%)

HARRASTUSTEN IHMEELLINEN MAAILMA

Kurssilla tutustutaan pennun kanssa nenätyöskentelyyn, agilityyn, tottelevaisuuskoulutukseen ja jumppatemppuihin positiivisen vahvistamisen & innostavien koulutuspelien avulla. Kurssilla saat vinkkejä pennun aktivointiin ja virikkeellistämiseen sekä pohjataitoja erilaisia harrastuksia ajatellen.

• Seuraava kurssi 2023
  • Kurssin kesto neljä kertaa
  • Hinta: 88€ / koira (sis. alv 24%)
  • Paikka: Pärnävaaran koiraurheilukeskus

Tervetuloa löytämään yhteinen huvitus pennun kanssa!

RENNOT LENKIT

Kurssilla harjoitellaan erilaisia helposti toteutettavia pelejä, joiden avulla vahvistat yhteistyötä ja luopumisen taitoa. Pelien avulla koirasi oppii keskittymään sinuun ja jättämään huomiotta ympäristön houkutukset. Kurssi sopii kaikenikäisille koirille ja koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen keinoin. Kurssilla koirat työskentelevät tilassa yhtäaikaa ilman näköyhteyttä toisiinsa.

Kurssilla opit

• opettamaan koirallesi rauhallisen tavan suhtautua ympäristöön,
  • vahvistamaan sinun ja koirasi välistä yhteistyötä sekä
  • opettamaan koirasi olemaan välittämättä ympäristön häiriöistä.

Haluatko, että vastaantulijoiden haukkumisen ja oravien perään säntäilyn sijaan koirasi haluaa valita sinut ja sinun seurasi? Haluatko olla koirasi ykkösjuttu? Jos vastauksesi on kyllä, tämä kurssi on sinua varten!

• Seuraava kurssi 2023
  • Kurssin kesto neljä kertaa
  • Hinta: 88 € / koira (sis. alv 24%)

JUMPPA & DOBO®

JUMPPA

Nelijalkaisen omissa jumppaharjoituksissa hyödynnetään palloja, puolipalloja, tasapainotyynyjä, tikkaita, kavaletteja, tasapainoluita ja muita tasapainoa ja ketteryyttä kehittäviä leikkikaluja kuten pallomeri ja vahvistetaan syviä lihaksia, kehonhallintaa ja ketteryyttä.

Sopii kaikenikäisille ja -tasoisille terveille koirille. Treeneissä edetään koiran ikä & taso huomioiden ja koiran ehdoilla positiivisesti vahvistaen.

• LA 8.10. klo 9-12
  • Kesto 30 min/ ryhmä
  • Paikka: Pärnävaaran koiraurheilukeskus
  • Hinta: 22€/ koira (sis. alv 24%)

DOBO

Koiran ja ohjaajan yhteinen liikuntaharrastus, tunnilla jumppaavat molemmat! DOBO kehittää syviä lihaksia, tasapainoa, ketteryyttä ja notkeutta sekä parantaa koirakon yhteistyötä.

DOBO sopii kaikille terveille koirille ja ohjaajille lajiin tutustujista jo aiemmin harrastaneisiin. Hauskoja harjoituksia tehdään molempien lähtötaso huomioiden ja edetään koiran ehdoilla positiivisesti vahvistaen.

• x
  • Kesto 30 min/ ryhmä
  • Paikka: Pärnävaaran koiraurheilukeskus
  • Hinta: 22€/ koira (sis. alv 24%)

HAJUTYÖSKENTELY

Koiralle opetetaan etsimisen alkeet ohjaajan valitseman kohdehajun (kanttarelli, tee, eukalyptus jne.) tai kouluttajalta saadun hajun avulla. Koira oppii mielenkiinnon hajua kohtaan, etsimisen ja ilmaisun. Tavoitteena koiran virikkeellistäminen, yhteinen puuhastelu tai koetyöskentely.

Koulutuksia järjestetään pyynnöstä! Ota yhteyttä, jos haluat yksityistunnin, kurssin tai teemapäivän. Katso myös TYÖPAJAT-välilehti.

VERIJÄLKI (MEJÄ)

Koiralle opetetaan verijäljestyksen riemu ja ohjaaja oppii tekemään erilaisia harjoitusjälkiä olipa tavoitteena sitten yhteinen puuhastelu tai metsästyskoirien jäljestyskokeet.

JÄLJESTYS

Koiralle opetetaan ihmisen jäljestäminen kovilla alustoilla sekä jäljeltä löytyvien esineiden ilmaisu tavoitteena koiran virikkeellistäminen & yhteinen puuhastelu.

YKSITYISKOULUTUS

Voit varata yksityiskouluksen itsellesi tai jakaa ajan kaverin tai ryhmän kanssa. Koulutuksen aiheena on valintasi mukaan hyvinvointi-, aktivointi- tai lajikoulutusta esim. koulutuspelit eri teemoilla, agility, hoopers, DOBO, fysiikka- & kehonhallinta, pentujutut, mejä, virikkeellistäminen arjessa, nosework, Do as I Do, peruskoulutus jne.

Koulutusten hinnasto 1.1.2023 alkaen:

Pärnävaaran koiraurheilukeskuksessa

• Koulutus 60 min/ 90€ (sis. alv 24% + vuokra)
    • Koulutus 30 min/ 45€ (sis. alv 24% + vuokra)

Muualla lisäksi:

• Km-korvaus 0,53€/km
    • Mahdollinen tilavuokra (jos koulutuksen tilaaja ei hoida tätä)
    • Kysy tarjous useamman koulutuksen kokonaisuudesta!

Ongelmakäytöskoulutus:

• Alkaen 110€/ tunti (sis. alv 24%)
    • Lisäksi mahdollinen km-korvaus 0,53€/km ja tilavuokra
    • Ota yhteyttä, niin katsotaan kokonaisuus ja kustannukset.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopiva paketti! KEVÄÄN 2023 kalenteri on jo melkein täynnä, mutta aina voi kysyä mahdollisia vapaita aikoja ja peruutusaikoja!

DO AS I DO

TEE KUTEN TEEN

Sosiaalisen oppimisen kurssilla koirasi oppii matkimaan sinua!

Opit opettamaan koiralllesi matkimissäännön, matkimissäännön yleistämisen ja uusien temppujen  opettamisen matkimisen avulla. Matkiminen on hauskaa, sen avulla voidaan opettaa nopeasti monimutkaisiakin käytösketjuja sekä lisäksi harjoittelu vahvistaa ohjaajan ja koiran suhdetta.

Koulutus sopii aikuisille koirille ja käytettävät opetusmenetelmät perustuvat positiiviseen vahvistamiseen.

SISUKAS kirppusirkus on paikka, jossa asiakkaat voivat ostaa / myydä / vaihtaa / lahjoittaa yksittäisiä SISUKAS-treenejä. Liity siis ryhmään!