Yhteistyö

Suosittelemme lämpimästi yhteistyökumppanimme motivoivia ja koiraystävällisiä kestävästä materiaalista käsinvalmistettuja englantilaisia tug-e-nuff - leluja. Leluja verkkokaupasta tilatessasi hyödynnä alennuskoodi SISUKAS, niin saat tuotteet kotiisi ilman postikuluja.

Erityiset suosikkimme:

• Pocket Bungee - Sheepskin Ball Tug - koiraystävällinen jousto-osa, houkutteleva lampaankarva ja hyvät lento-ominaisuudet takaava pallo-osa
  • Sheepskin Chaser Tug - houkutteleva lampaankarva ja pitkä liina takaavat ilonpidon myös ujommallekin nelitassulle
  • Clam - nameilla palkkautuvan koiran ylivoimainen palkkalelu!
  • Little Tuggers - pehmyt pallo-osa houkuttaa herkkäsuisempaakin
Kannattaa huomioida Tug-e-Nuffin erinomainen 30 päivän palautuspolitiikka; jos sinä tai koirasi ette ole tyytyväisiä leluun, voi lelun palauttaa tai vaihtaa toiseen vaikka lelua olisi jo käytetty!