SISUKAS VERKKOKURSSIT

ABSOLUTE DOGS TRAINING ACADEMY -verkkoympäristö & SISUKAS AKATEMIA -työpajat pohjautuvat helppoihin koulutuspeleihin ja käsitekouluttamiseen. Liittymällä mukaan, saat 

 • pääsyn akatemian yli 225 koulutuspelin kokoelmaan, joka kasvaa viikottain uudella pelillä 
 • kouluttamiseen liittyviä e-kirjoja ja webinaareja 
 • pääsyn englanninkieliseen FB-ryhmään, jossa on koulutusvinkkejä ja viikottaiset Tomin & Laurenin livelähetykset (vastauksia kysymyksiin, koulutushetkiä, teoriaa) 
 • kurssit "10 days to a food/toy crazed dog" (10 päivässä ruoka/lelu hulluksi koiraksi), "Calm" (Rauhoittuminen) ja "Boundary Games" (Oma alusta)

Liittymällä mukaan alla olevasta SISUKAS-linkistä pääset lisäksi mukaan suomenkieliseen SISUKAS AKATEMIAN FB-ryhmään ja Sisukas Akatemian kuukausittaisiin työpajoihin.

LIITTYMISLINKKI

SEXIER THAN A SQUIRREL -verkkokurssi on niille, jotka haluavat olla koiransa silmissä oravaakin ihanampia. Sisukas mahdollistaa yhteistyössä AbsoluteDogsin kanssa osallistumisesi maailmanlaajuiseen Sexier Than A Squirrel -haasteeseen.

Kurssi kestää 25+5 päivää ja jokaiselle päivälle on uusi yhteistyötä vahvistava ja aktivoiva peli. Voit aloittaa kurssin milloin haluat ja toteuttaa kurssin omaan tahtiisi omassa olohuoneessasi, materiaalit ovat käytössäsi pysyvästi. Kurssin videomateriaali on englanninkielinen ja tukena on suomenkielinen FB-ryhmä, jossa saat vinkkejä ja neuvoja halutessasi.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille pennuista senioreihin, tule mukaan vahvistamaan yhteistyötä ja pitämään hauskaa yhdessä koirasi kanssa!

Verkkokurssi sisältää:

 • Yhteensä 30 peliä
 • Suomenkielinen FB-ryhmä
 • Elinikäinen käyttöoikeus
 • Hinta: 30€ (sis. alv 24%)

Lisätietoja & ilmoittautuminen: heidi@sisukas.info

SISUKAS ETÄAGILITY on suunnattu erityisesti sinulle, joka haluat treenata itseksesi omassa tahdissa. Valmennus sopii erinomaisesti myös ryhmille/ yhdistyksille, jotka haluavat valmiiksi suunnitellut harjoitukset.

  Viikkotreenipohjat rakentuvat pienellä estemäärällä ja sisältävät treenipiirroksen lisäksi kirjalliset ohjeet sekä tarvittaessa esimerkkivideot. Teemat keskittyvät asiakkaan tarpeet huomioiden mm. vauhtiin, motivaatioon, radanlukemiseen, ohjaustekniikkaan, itsenäiseen esteosaamiseen ja perustaitoihin.

  Ison kentän ratatreenit sisältävät kisamittaisen harjoituksen. Samalle pohjalle saat halutessasi useamman harjoituksen ja myös eri tasoisen / teemaisen harjoituksen.

  Lisäksi halutessasi saat yksilöllisen palautteen treenivideoistasi ja pääset oppimisessasi tehokkaasti eteenpäin.

  Lisätietoja & ilmoittautuminen: heidi@sisukas.info