SISUKAS VERKKOKURSSIT

SISUKAS on yhteistyössä englantilaisen Absolute Dogsin kanssa. Lauren Langmanin & Tom Mitchellin (Absolute Dogs) rakentamia englanninkielisiä verkkokursseja voi ostaa SISUKKAAN kautta, jolloin SISUKAS saa kurssin tuotosta osan / kokonaan. Ostamalla verkkokurssit kauttani, tuet yritystäni. Lisäksi pääset kursseihin sisältyviin suomenkielisiin SISUKAS FB-ryhmiin ja mahdollisiin työpajoihin.

SEXIER THAN A SQUIRREL -verkkokurssi on niille, jotka haluavat olla koiransa silmissä oravaakin ihanampia. Sisukas mahdollistaa yhteistyössä AbsoluteDogsin kanssa osallistumisesi maailmanlaajuiseen Sexier Than A Squirrel -haasteeseen.

Kurssi kestää 25+5 päivää ja jokaiselle päivälle on uusi yhteistyötä vahvistava ja aktivoiva peli. Voit aloittaa kurssin milloin haluat ja toteuttaa kurssin omaan tahtiisi omassa olohuoneessasi, materiaalit ovat käytössäsi pysyvästi. Kurssin videomateriaali on englanninkielinen ja tukena on suomenkielinen FB-ryhmä, jossa saat vinkkejä ja neuvoja halutessasi.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille pennuista senioreihin, tule mukaan vahvistamaan yhteistyötä ja pitämään hauskaa yhdessä koirasi kanssa!

Verkkokurssi:

 • Voit hypätä mukaan milloin haluat ja edetä kurssilla omaan tahtiin
 • Englanninkielisessä verkkoympäristössä on yhteensä 25 peliä (+5 bonuspeliä) selkeine video-ohjeistuksineen
 • Englanninkielinen FB-ryhmä, jossa on livelähetykset
 • Suomenkielinen FB-ryhmä (tuki & vinkit), jossa myös Sisu-kelpie & Hupsu-wocker esittelevät pelit
 • Elinikäinen käyttöoikeus
 • Hinta: 30€ (sis. alv 24%)

Lisätietoja & ilmoittautuminen: heidi @ sisukas.info

SISUKAS ETÄAGILITY on suunnattu erityisesti sinulle, joka haluat treenata itseksesi omassa tahdissa. Valmennus sopii erinomaisesti myös ryhmille/ yhdistyksille, jotka haluavat valmiiksi suunnitellut harjoitukset.

  Viikkotreenipohjat rakentuvat pienellä estemäärällä ja sisältävät treenipiirroksen lisäksi kirjalliset ohjeet sekä tarvittaessa esimerkkivideot. Teemat keskittyvät asiakkaan tarpeet huomioiden mm. vauhtiin, motivaatioon, radanlukemiseen, ohjaustekniikkaan, itsenäiseen esteosaamiseen ja perustaitoihin.

  Ison kentän ratatreenit sisältävät kisamittaisen harjoituksen. Samalle pohjalle saat halutessasi useamman harjoituksen ja myös eri tasoisen / teemaisen harjoituksen.

  Lisäksi halutessasi saat yksilöllisen palautteen treenivideoistasi ja pääset oppimisessasi tehokkaasti eteenpäin.

  Lisätietoja & ilmoittautuminen: heidi @ sisukas.info