A-OK9 valmisteet

A-OK9 koiran hyvinvointia tukevat valmisteet ovat saatavilla verkkokaupasta näppärästi suoraan kotiin!

CALM-K9  rauhallisuuden & keskittymiskyvyn lisäämiseen, reaktiivisuuden & levottomuuden vähentämiseen

FLEXI-K9 aktiivisen koiran liikkuvuuden lisäämiseen ja lihaksiin sekä niveliin kohdistuvan rasitushaittojen vähentämiseen.

FRESH-K9 treeni-, matka- ja hellepäivien nesteytykseen.

PRIME-K9 yleisen hyvinvoinnin tukemiseen.

Klikkaa kauppaan:

Suosittelemme lämpimästi yhteistyökumppanimme motivoivia ja koiraystävällisiä kestävästä materiaalista käsinvalmistettuja englantilaisia tug-e-nuff - leluja. Leluja verkkokaupasta tilatessasi hyödynnä alennuskoodi SISUKAS, niin saat 10% alennuksen Tug-E-Nuff-ostoksistasi.

Erityiset suosikkimme:

• Pocket Bungee - Sheepskin Ball Tug - koiraystävällinen jousto-osa, houkutteleva lampaankarva ja hyvät lento-ominaisuudet takaava pallo-osa
  • Sheepskin Chaser Tug - houkutteleva lampaankarva ja pitkä liina takaavat ilonpidon myös ujommallekin nelitassulle
  • Clam - nameilla palkkautuvan koiran ylivoimainen palkkalelu!
  • Little Tuggers - pehmyt pallo-osa houkuttaa herkkäsuisempaakin
Kannattaa huomioida Tug-e-Nuffin erinomainen 30 päivän palautuspolitiikka; jos sinä tai koirasi ette ole tyytyväisiä leluun, voi lelun palauttaa tai vaihtaa toiseen vaikka lelua olisi jo käytetty!

SISUKAS-vaatteet

Tarvitsevatko treenilelut uuden kuljettimen? Onko aika päivittää vaatevarastoon asennetta? Tukkutiimin valikoimista löytyy Sisukas-verkkokauppa, poimi herkut ostoskoriisi!

Klikkaa kauppaan: